1 desember, 2020 11:30 - 12:00

Årets julekalender fra oss: Vi inviterer gjennom hele desember til ulike webinarer i lunsjen. Dette første i serien passer best for deg som fortsatt kun sparer på konto.

Sparer du fortsatt kun på konto? Eller kanskje du ikke sparer i det hele tatt? La oss vise deg hvilke alternativer du har og hvordan man kan gjøre små endringer som kan bidra til en mer forutsigbar økonomi over tid. Webinaret tar ca 20 minutter og siste 10 minutter vil bli avsatt til å svare på innkomne spørsmål.

Dette webinaret vil gjennomføres på Microsoft Teams og vil bli tatt opp. Opptaket vil deles på våre nettsider og i sosiale medier kort etter.

Dagens tema: Dine enkleste sparealternativer: Fra konto og BSU, innom fond og aksjer til pensjon.

Påmelding: Gratis påmelding via Eventbrite >

Årets julekalender fra AksjeNorge:

Vi ser at fortsatt kan vi vanlige småsparere spare litt smartere for de langsiktige sparepengene våre. Webinaret er en del av en serie med korte webinarer. Første uken passer best for NYBEGYNNERE. Og etter hvert varierer temaene og vi øker kompleksiteten for de mer erfarne.

Foredragsholdere

Kristin Skaug som er daglig leder for AksjeNorge vil holde disse korte webinarene. Hun har mer enn 20 års erfaring fra finansmarkedene.

Stiftelsen AksjeNorge er en ikke-kommersiell organisasjon som jobber med kunnskapsoverføring og vi selger hverken produkter eller tjenester. Forhåpentligvis får vi invitert med oss noen av ekspertene fra våre finansielle støttespillere som også vil dele med oss egen innsikt. Da er det selvsagt en viss fare for at de viser både logo og snakker litt varmt for egen virksomhet.