31 januar, 2022 14:00-15:00

Vi inviterer i samarbeid med Alfred Berg til webinar om norske aksjer og utsiktene fremover. Leif Eriksrød, aksjesjef og prisbelønnet forvalter, deler innsikt og tanker om tiden som kommer.

Meld deg på her >

2022 har så langt gitt negativ avkastning i de brede aksjemarkedene. Mange ulike faktorer er med på å påvirke retningen og stemningen i markedene, enten det er høy inflasjon og frykt for høyere renter, geopolitisk  uro (Russland og Ukraina) eller det at børsene nylig nådde rekordhøye nivåer. Nå er vi så vidt i gang med kvartalssesongen med regnskapstall fra selskapene og mange nyheter venter oss.

Leif Eriksrød er aksjesjef i Alfre Berg Kapitalforvaltning men er også forvalter for deres norske aksjefond. Han har derfor en unik innsikt og ikke minst erfaring med å være investert i norske aksjer. Vi ser frem til å høre hva han tenker om aksjemarkedet vi står i akkurat nå, og ikke minst hvordan aksjemarkedet forventes å utvikle seg med sine muligheter og utfordringer.

Siden Eriksrød forvalter tre ulike norske aksjefond, har vi også spurt om han kan fortelle oss nærmere hva forskjellen på disse fondene er. Leif Eriksrød forvalter fondene:

Webinarets program:

14:00 – 14:30: Markedsgjennomgang med Leif Eriksrød, Alfred Berg Kapitalforvaltning +  litt om hans 3 norske aksjefond

14:30 – 15:00: Spørsmål og svar: Send gjerne inn spørsmål på forhånd til post@aksjenorge.no eller still dem direkte i chat’en underveis i webinaret.

Se alle fondene til  Alfred Berg Kapitalforvaltning her >

Påmelding

Meld deg på her: Lenke til påmelding via GoToWebinar >

  • Webinaret passer for både erfarne og uerfarne. Webinaret er gratis å delta på og åpent for alle.
  • Opptak gjøres og deles på våre nettsider senere.
  • Din deltagelse er anonym for de andre deltagerne. Du må melde deg på for å motta lenke til selve direkte-strømmingen (men opptaket blir som sagt tilgjengelig for alle senere).
  • Du kan følge med på pc, netttbrett eller mobil, uten å måtte laste ned noen app.
  • Del gjerne påmeldingslenken med venner og kjente du tror vil ha glede av å delta.

Forbehold

AksjeNorge minner om at investeringer i aksjer og andre verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investeringen. Desto bedre spredt risiko, desto lavere risiko. Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Stiftelsen AksjeNorge gir ikke personlige økonomiske råd men deler kunnskap gjennom nettsider, video, sosiale medier og seminarer som vi håper er til nytte på veien til mer gjennomtenkte investeringsvalg.