22 mai, 2017 12:00 - 13:30

Lunsjseminar og lansering av den digitale kunnskapspakken "Aksjemarkedet på noen minutter". En unik mulighet til å lære mer om aksjemarkedet på noen få minutter.

Program – Lunsjseminar og lansering Aksjemarkedet på noen minutter

Stiftelsen AksjeNorge med samarbeidspartnere inviterer til lunsjseminaret «Aksjemarkedet på noen minutter» 22. mai 2017. Her lanseres den helt nye digitale kunnskapspakken med samme navn: «Aksjemarkedet på noen minutter». Kunnskapspakken gir en grunnleggende innføring i hvorfor og hvordan inkludere aksjesparing i egen spareportefølje. Gjennom 8 moduler følger vi en helt vanlig familie i et helt vanlig nabolag som ønsker å lære mer om langsiktig aksjesparing, hvordan handle aksjer og aksjefond, aktørene i aksjemarkedet, den nye aksjesparekontoen og mye mer.

Pakken kan distribueres til egne ansatte internt i bedriften, eller ut til kunder gjennom egne kanaler. Den vil også gjøres tilgjengelig gjennom AksjeNorges kanaler for at flest mulig skal få tilgang til god informasjon om aksjemarkedet – i løpet av minutter.

I løpet av lunsjseminaret retter vi også fokus mot norsk økonomi, nordmenn og sparekunnskap, aksjesparekontoen og hvordan sikre at flere tar del i aksjesparing fremover. Seminaret gratis og åpent for bransjeaktører og andre som ønsker å spre kunnskap om aksjemarkedet i Norge.

Meld deg på lunsjseminar og lansering

Vel møtt!