26 september, 2016 17:00 - 21:00

Scandic Havet, kl 17:00 - 21:00.
Mandag 26. september arrangerer AksjeNorge i samarbeid med Oslo Børs VPS Den store aksjekvelden 2016 i Bodø. Dette er den andre av fem aksjekvelder som holdes i de største byene i Norge i løpet av høsten.

Den-store-aksjekveldenDørene åpner klokken 17:00 hvor du kan møte banker, forvaltere, børsnoterte selskaper og meglere på stand før presentasjonene begynner klokken 17:30. Seminaret er gratis og åpent for alle med interesse for sparing, aksjer, aksjefond og aksjemarkedet generelt.

Program Den store aksjekvelden i Bodø

Meld meg på Den store aksjekvelden 2016 i Bodø

I løpet av kvelden vil du får siste makronytt, selskapspresentasjoner, gode investeringsråd og ikke minst proffenes aksjetips. Det blir også pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand.

Om Den store aksjekvelden

Oslo Børs, VPS og AksjeNorge arrangerer Den store aksjekvelden i fem byer hver høst sammen med våre samarbeidspartnere. I Bodø treffer du DNB Markets, Holberg Fondene, Nordea, ODIN Forvaltning, Oslo Børs, VPS, Pareto Securities og SKAGEN Fondene, Link Mobility Group ASA og Sparebank 1 Nord-Norge. Vi gleder oss til å besøke Bodø den 26. september! Vel møtt!