29 august, 2018 17:00 - 21:00

Høsten 2018 arrangerer AksjeNorge i samarbeid med Oslo Børs og VPS Den store aksjekvelden i fem av Norges største byer. Her er datoene.

Den store aksjekvelden er et årlig arrangement du får mulighet til å høre de beste presentere det meste av aktuelt aksjestoff gjennom høsten.

I løpet av kvelden får du alt fra generelle investeringsråd, til globale trender, utvalgte sektorer og ekspertenes egne aksjetips. Det blir også pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand. Årets Norgesturné blir som følger:

24.september i Trondheim

15.oktober i Tromsø

22.oktober i Bergen

5.november i Oslo

15.november i Stavanger

Etter hvert deler vi påmeldingsinformasjon og program her på våre arrangement-sider. Vil du motta invitasjon om arrangementet per mail så snart de er klare?

Ja takk, send meg gjerne informasjon om Den store aksjekvelden så snart den er klar

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev, for å sikre at du mottar informasjon om aksjekveldene fortløpende. Da mottar du også andre nyheter fra AksjeNorge.

Dersom du har spesielle temaer du er opptatt av, inviterer vi deg til å sende oss en mail til post@aksjenorge.no. Vi vil gjerne høre dine innspill til hva du kan tenke deg å høre mer om fra scenen til høsten.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.