30 oktober, 2023 17:00 - 21:00

I samarbeid med Oslo Børs og mange meglerhus og fondsforvaltere inviteres det til aksjekveld i Trondheim med plass til over 400 deltagere!

Vi starter påmeldingen først om kort tid. Men du kan allerede nå skrive deg på liste for motta beskjed når påmeldingen starter:

Registrer din interesse her >

De som allerede mottar våre nyhetsbrev på mail vil også få beskjed.

Høstens store høydepunkt!

Ja, det er det mange som sier etter å ha deltatt på aksjekveldene tidligere år.

På denne kveldene får du mye interessant og nyttig fra aksjeekspertene! Det blir fokus på viktige norske sektorer som energi, shipping og sjømat. Vi skal ha med forvaltere og eksperter innen teknologi. Det blir også læring om langsiktig sparing i fond og samtidig får du helt konkrete aksjetips. Ikke minst høre om bærekraftige investeringer. Et bredt spekter! Aksjekvelden passer for såvel erfarne som mindre erfarne. I pausene kan du stille spørsmål og møte ekspertene.

Det blir to pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand. I en av pausene blir det enkel bevertning med wraps og kaffe/vann.

Om kort tid annonseres programmet.

Sted: Clarion Hotel & Congress Trondheim, Brattørkaia 1, Trondheim

Påmelding kommer

Vi åpner for påmelding i oktober en gang. Men register deg her, så får du beskjed. Eller kanskje du abonnerer allerede på våre nyhetsbrev og får beskjed den veien?