AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse med det formål å øke kunnskapen om sparing i aksjer og aksjefond. Daglig leder Kristin Skaug opptrer i media og hos samarbeidspartnere. På denne siden vil det linkes til noen av de nyere sakene. Saker i adhoc tv- og radiosendinger har vi ikke lenker til dessverre.

Vennligst merk at vi ikke rakk høsten-vinteren 2020/2021 å oppdatere ofte nok da det faktisk ble for mye å dele.

Tv, radio og TV2 Nyhetskanalen

Sammen med Oslo Børs, stiller Kristin Skaug opp som en av de faste hver morgen kl 09:30 i direktesending fra Oslo Børs og forteller hvordan markedene utvikler seg og hva man bør se etter fremover. Sendingene er på TV2 Nyhetskanalen i Økonomisendingen. Per august 2021 har Skaug stilt opp i mer enn 340 direktesendinger (som ofte sendes i reprise gjennom dagen). I tillegg har hun blitt intervjuet i NRK Nyheter, God Morgen Norge, Avisrunden og stilt opp i ulike dybde-intervjuer i NRK, P4, P3, m.m.. Høsten 2021 stiller Skaug hver mandag og onsdag kl 09:30.

Podcasts:

Sist oppdatert mars 2021

Aviser/Intervjuer:

Sist oppdatert juni 2021.

En del  intervjuer er kun tilgjengelige gjennom betalingsmur eller som en del av en nyhetssending (gjelder NRK, TV2 og P4). Her er allikevel noen av intervjuene: