AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse med det formål å øke kunnskapen om sparing i aksjer og aksjefond. Hver uke bidrar vi med kunnskap til mediene og ofte siteres vi (ikke alltid). Noen av intervjuene finner du nedenfor, men dessverre rekker vi ikke legge alt her.

Vi er dessverre ikke like gode til å få med oss alle medie-oppslagene vi er med i. Men nedenfor ser du noen av de mange stedene stiftelsen er synlig.

Daglig leder Kristin Skaug opptrer i media og hos samarbeidspartnere og er synlig i media hver uke enten på TV og/eller i avis/nettavis/radio. På denne siden vil det linkes til noen av sakene. Saker i adhoc tv- og radiosendinger har vi ikke lenker til dessverre. Dagene er hektiske og det er sjelden vi får ettersendt lenker til nyhetssakene vi er intervjuet til.

Tv, radio og TV2 Nyhetskanalen

Sammen med Oslo Børs, stiller Kristin Skaug opp som en av de faste hver morgen kl 09:30 i direktesending fra Oslo Børs og forteller hvordan markedene utvikler seg og hva man bør se etter fremover. Sendingene er på TV2 Nyhetskanalen i Økonomisendingen. Per januar 2023 har Skaug stilt opp i mer enn 500 direktesendinger (som ofte sendes i reprise gjennom dagen). I tillegg har hun blitt intervjuet i NRK Nyheter, God Morgen Norge, Avisrunden og stilt opp i ulike dybde-intervjuer i NRK, P4, P3, m.m..

TV2 Nyhetskanalen 0930 og Fredagspanelet kl 10:30

AksjeNorge stiller hver mandag og onsdag kl 09:30 i TV2 Nyhetskanalen med kort børs-oppdatering og hver fredag kl 10:30 i samme kanals Fredagspanel, som regel ledet av økonomiredaktør Kjetil H. Dale.

Se eksempel på TV2s fredagspanel (27. januar 2023) >

TV2 Nyhetskanalen Avisrunden:

Daglig leder Kristin Skaug har stilt i TV2s Avisrunden ved flere anledninger

Deltagelser i Avisrunden 2023 med AksjeNorges Kristin Skaug og:

  • Erna Solberg og Jens Kihl (BT) i romjulen 2023
  • Sandra Borch (SP) og Sandra Bruflot (H) 29.juli 2023
  • Erna Solberg og Matias Alegria, på 1. påskedag 2023 Se sendingen på TV2 Play her (abo) >

Noen av media-synligheten til AksjeNorge i 2023.

NB; Listen er ikke oppdatert etter oktober 2023 (tross flere artikler i både 2023 og 2024)

Intervjuer i 2022 i aviser og andre medier:

Nye intervjuer våren/sommeren 2022:

Merk at del  intervjuer er kun tilgjengelige gjennom betalingsmur eller som en del av en nyhetssending (gjelder NRK, TV2 og P4). En hektisk periode 2020-2022 har medførte at vi ikke har helt oversikten da det faktisk ble for mye å dele. Her er allikevel noen av intervjuene:

Podcasts:

Sist oppdatert mars 2021

Mye eldre artikler:

Vennligst merk at dette kun er et utvalgt. En hektisk periode 2020-2022 har medførte at vi ikke har helt oversikten da det faktisk ble for mye å dele.