Ny bidragsyter – SKAGEN Fondene

AksjeNorge har gleden av å ønske SKAGEN Fondene velkommen som ny bidragsyter av stiftelsen.

SKAGEN Fondene er et uavhengig fondsforvaltningsselskap etablert i Stavanger i 1993. SKAGEN har aktivt forvaltede fond og består av aksjefond, rentefond og kombinasjonsfond. SKAGEN anvender en verdibasert og aktiv investeringsfilosofi med brede mandater og har som målsetting å gi kundene best mulig avkastning for den risikoen de tar.

AksjeNorge arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet. Med økt krav til privat pensjonssparing, lav rente og mer fokus på avkastning på egne investeringer er god kunnskapsformidling om langsiktig aksjesparing og verdipapirmarkedet mer viktig enn noen gang. Det betyr mye for AksjeNorge at SKAGEN Fondene ønsker å støtte stiftelsen i dette arbeidet.