Program Den store aksjekvelden i Bodø

Mandag 26. september arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Bodø. Dette er den andre av fem aksjekvelder i høst, og vi ser frem til å besøke Bodø sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet. Her får du den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksje- og spareråd. Programmet for kvelden er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Bodø.

Tradisjon tro begynner vi årets aksjekveld med Makrobildet høsten 2016. Makroøkonom Sigrid Wilter Slørstad fra Nordea Markets vil presentere makrobildet med fokus på hva det er som påvirker verdensøkonomien akkurat nå, før administrerende direktør Egil H. Sjursen i Holberg Fondene presenterer forrett og krydder til din portefølje. Kveldens selskapspresentasjon er Link Mobility Group ASA, som er en av børsnykommerne som har opplevd størst vekst på Oslo Børs de siste årene.

Kristian Tunaal fra DNB Markets gir deg både gode tips og sitt markedssyn i Bodø
Kristian Tunaal fra DNB Markets gir deg både gode tips og sitt markedssyn i Bodø

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn, råd og tips om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Årets aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities og Petter Hermansen fra Nordea. Hermansen er leder for Nordea Fond, og vil presentere sine aksjetips fra et bærekraftig perspektiv. Kvelden avsluttes ved leder for SpareBank1 Nord-Norge markets, Tom Robin Solstad-Nøis, i hans jakt på yield.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Bodø.

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Oslo Børs, VPS, Link Mobility Group ASA og SpareBank1 Nord-Norge vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

Velkommen til Den store aksjekvelden i Bodø!

Om AksjeNorge

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.

Foto ved Scandic Havet ved fotograf Haakon Brox