Program Den store aksjekvelden i Oslo

Mandag 14. november arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo. Dette er den siste av fem aksjekvelder i høst, og vi ser frem til selve avslutningskvelden i Oslo sammen med landets ledende eksperter innen aksjemarkedet. Her får du den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksje- og spareråd. Programmet for kvelden er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Oslo.

Øystein Dørum, DNB (Foto: DNB Markets)
Øystein Dørum, DNB (Foto: DNB Markets)

Tradisjon tro begynner vi årets aksjekveld i Oslo med Makrobildet høsten 2016 ved Øystein Dørum fra DNB Markets. Deretter får vi kveldens selskapspresentasjoner ved Norsk Hydro og Statoil, før Seniorøkonom Thina Saltvedt fra Nordea vil lede fokus mot energi og bærekraft.

Aksjekvelden er videre fylt med nyttige tips for den private investor fra både Holberg Fondene, ODIN forvaltning og SKAGEN Fondene – og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn, råd og tips om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Kveldens aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities og Thomas Svensen fra Nordea. Fronteer Solutions vil dessuten presentere de helt nye trendene innen digital forvaltning.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Oslo.

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Fronteer Solutions, Hydro, Statoil, Oslo Børs og VPS vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

Velkommen til Den store aksjekvelden i Oslo!

Om AksjeNorge

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.

Foto øverst: Radisson Blu, www.radissonblu.com