Ny publikumsrekord i Oslo

Mandag 14. November arrangerte Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Oslo. Dette var høstens siste aksjekveld, og det ble nok en gang tydelig at det er stor interesse for aksjemarkedet i høst med ny publikumsrekord i Oslo. Tusen takk til alle som deltok! Presentasjonene fra kvelden finner du her.

Program – Den store aksjekvelden Oslo

Den store aksjekvelden i Oslo ble i år som i fjor og flere år tidligere innledet av sjefsøkonom Øystein Dørum fra DNB Markets. Han presenterte Makrobildet for høsten 2016 med fokus på hva som beveger seg i det globale bildet og hva som vil prege norsk økonomi fremover med konklusjonen «lavere topper, og lavere bunner». Last ned og les hele presentasjonen:

Oslo 2016 – Makrobildet høsten 2016 ved DNB Markets

Vi har alltid gleden av å ha med et par selskaper på aksjekveldene rundt omkring i Norge. I Oslo hadde vi gleden av å ha med oss børskjempene Norsk Hydro og Statoil som presenterte sine selskaper og hva de satser på fremover. Sjefsanalytiker Thina M. Saltvedt fra Nordea markets avsluttet første del av programmet med å gjøre et dypdykk i energi og bærekraft.

Oslo 2016 – Selskapspresentasjon ved Norsk Hydro ASA

Oslo 2016 – Selskapspresentasjon ved Statoil ASA

Oslo 2016 – Energi og bærekraft ved Nordea Markets

pa-scenen-lys
Tusen takk til alle som valgte å ta del i Den store aksjekvelden 2016 i Oslo – fra både arrangører og samarbeidspartnere!

I tillegg hadde AksjeNorge gleden av å introdusere både Holberg, ODIN, SKAGEN, Fronteer Solutions, DNB Markets, Pareto og Nordea for en fullsatt sal gjennom kvelden. Her fikk vi både nyttige tips for den private investor og ikke minst aksjeproffenes aksjetips til slutt. Thomas Svendsen ved Nordea markets avsluttet kvelden med sine tips til bank og finansaksjer. Last ned og les alle presentasjonene her:

Oslo 2016 – Forrett og krydder til din portefølje ved Holberg Fondene

Oslo 2016 – Har du for mye penger i banken ved ODIN Forvaltning

Oslo 2016 – Hvorfor maser vi om langsiktighet ved SKAGEN Fondene

Oslo 2016 – Digital Forvaltning ved Fronteer Solutions

Oslo 2016 – Markedssynet og konkrete aksjetips ved DNB Markets

Oslo 2016 – Aksjetrading i praksis og konkrete aksjetips ved Pareto Securities

Oslo 2016 – Konkrete aksjetips innen bank og finans ved Nordea markets

Denne høsten besøkte vi Bodø, Trondheim, Bergen og Stavanger, før vi avsluttet i Oslo denne kvelden. Vi har opplevd stor interesse for arrangementet i samtlige byer vi har besøkt. Vi ønsker samtidig at Den store aksjekvelden 2017 skal bli minst like bra og kanskje til og med enda bedre til neste år. Alle innspill og kommentarer til arrangementet mottas derfor med stor takknemmelighet. Ikke nøl med å sende en e-post til post@aksjenorge.no med dine tilbakemeldinger. Kanskje du til og med har innspill til hvilke byer vi bør besøke til neste år?

Vi mottar også spørsmål om det koster noe å delta på disse kveldene. Det gjør det ikke. Men synes du likevel at dette arrangementet var så bra at det skulle vært en billettpris til dette arrangementet har AksjeNorge etablert en egen VIPPS løsning. VIPPS 100,- til 74333 og bidra til at kvaliteten på Den store aksjekvelden og lignende arrangementer blir enda bedre i fremtiden.

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet. Dette gjør vi rett og slett fordi økt kunnskap fører til økt langsiktig sparing i aksjemarkedet. Den store aksjekvelden er en av aktivitetene vi gjør sammen med Oslo Børs og VPS hvert år for at du som privat aksjonær skal få høre det meste fra de beste om de siste bevegelsene i aksjemarkedet.