Program Kristiansand – Den store aksjekvelden 2017

Mandag 4. september arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2017 i Kristiansand. Dette er den aller første av fem aksjekvelder i høst. Vi ser frem til å besøke Kristiansand sammen med landets ledende eksperter innen aksjemarkedet. Programmet for kvelden er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Kristiansand

Ingvild Borgen Gjerde fra Nordea presenterer det globale makrobildet for høsten 2017. Foto: Nordea

Vi begynner årets aksjekveld lokalt og globalt. Kommunikasjonssjef Geir H. Aase ved Oslo Børs trekker frem kjennetegn ved aksjemarkedet i Vest-Agder, etterfulgt av det globale Makrobildet for høsten 2017 ved Ingvild Borgen Gjerde i Nordea. Steinar Hauge i Holberg Fondene presenterer dessuten verdens beste investeringsunivers: Norden, før Sparebanken Sør Markets avslutter denne delen av programmet.

Fra og med 1. september kan alle nordmenn åpne en egen Aksjesparekonto for gunstig langsiktig sparing i aksjer og aksjefond. I tillegg til at Sparebanken Sør trekker frem hvordan du enkelt kan komme i gang med aksjesparekonto, vil Verdipapirsentralen (VPS) benytte anledningen midtveis i programmet til å gi et praktisk eksempel i hvordan investorer kan følge sin portefølje mot en aksjesparekonto-løsning. Også SKAGEN Fondene, Fronteer Solutions og ODIN Forvaltning presenterer nyheter, trender og råd til den private investor

Avslutningsvis vil aksjeproffene dele sitt markedssyn, råd og tips til hvilke sektorer og aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Årets aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities, John Fredrik Hille-Walle fra Nordea og Knut Bakkemyr fra DNB Health Care.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Kristiansand.

Både Sparebanken Sør, Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Fronteer Solutions, Oslo Børs og VPS vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret. Vi ønsker deg vel møtt til Den store aksjekvelden 2017 i Kristiansand! Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Om AksjeNorge

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som arrangeres hver høst i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. I år besøker vi også Kristiansand. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.