Program Trondheim – Den store aksjekvelden 2017

Mandag 2. oktober arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2017 i Trondheim. Dette er den andre av totalt fem aksjekvelder i høst. Vi ser frem til å besøke Trondheim sammen med landets ledende eksperter innen aksjemarkedet. Programmet for kvelden er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Trondheim

Vi begynner årets aksjekveld i Trondheim med høstens mest aktuelle nyhet: Aksjesparekonto (ASK). Lars Erik Jensen ved Verdipapirsentralen (VPS) gir oss en praktisk innføring i det som beskrives av mange som tidenes aksjespareløsning. Blant aksjene som kan inngå i ASK har vi med oss Schibsted. Leder for IR i selskapet, Jo Christian Steigedal, holder kveldens selskapspresentasjon. Deretter presenterer Nordea det globale Makrobildet for høsten, før Holberg Fondene fokuserer på Norden og hvorfor nettopp denne regionen kan være verdens beste investeringsunivers.

Forvalter Stein Svalestad ved SKAGEN Fondene presenterer Aksjefondenes 4-3-3 portefølje

I del to av programmet blir det også i år trender og råd for den private investor. Forvalter Stein Svalestad ved SKAGEN Fondene forklarer hvordan du skal sette sammen en fondsportefølje i denne delen. Faktorforvaltning er en økende trend innen fondsforvaltning internasjonalt. Fronteer Solutions er blant de få tilbyderne av faktorforvaltning i Norge gjennom sitt fond Harvest.online, og forklarer nærmere hva egentlig er. ODIN Forvaltning kommer også med råd til den private investor under sitt innlegg 5 tips til dårlig avkastning.

Avslutningsvis vil aksjeproffene dele sitt markedssyn, samt råd og tips til hvilke sektorer og aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Kveldens aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities, John Fredrik Hille-Walle fra Nordea og Erling Kise fra fondet DNB Teknologi.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Trondheim

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Fronteer Solutions, Schibsted, Oslo Børs og VPS vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret. Vi ønsker deg vel møtt til Den store aksjekvelden 2017 i Trondheim! Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Om AksjeNorge

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som arrangeres hver høst i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. I år besøker vi også Kristiansand. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.