Program Bergen – Den store aksjekvelden 2017

Mandag 23. oktober arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2017 i Bergen. Dette er den tredje av i alt fem aksjekvelder i høst. Vi ser frem til å besøke Bergen sammen med landets ledende eksperter innen aksjemarkedet. Programmet er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Bergen

Vi begynner årets aksjekveld i Bergen med blikket rettet ut i den store verden. Nordea presenterer det globale Makrobildet for 2017, før Holberg Fondene trekker frem Norden som verdens beste investeringsunivers. Vi beveger oss deretter videre til høstens høyaktuelle nyhet: Aksjesparekonto (ASK). Kari Ann Egeland ved Verdipapirsentralen (VPS) gir oss en praktisk innføring i det som av mange beskrives som tidenes aksjespareløsning.

Møt Karl Oscar Strøm og Pareto Securities både på stand og på scenen denne kvelden

I del to av programmet blir det også i år trender og råd for den private investor. Forvalter Stein Svalestad ved SKAGEN Fondene forklarer hvordan du skal sette sammen en fondsportefølje i denne delen. ODIN Forvaltning kommer også med råd til den private investor under sitt innlegg 5 tips til dårlig avkastning. Blant trender finner vi faktorforvaltning. Fronteer Solutions er blant de få tilbyderne av faktorforvaltning i Norge gjennom sitt fond Harvest.online. De forklarer nærmere hva dette egentlig er. Helt til slutt i denne delen presenterer VPS og AksjeNorge siste nytt om hvordan du kan gå frem for å etablere aksjespareklubb fremover.

Sist men ikke minst vil aksjeekspertene dele sitt markedssyn, råd og tips til hvilke sektorer og aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Kveldens aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities, Hans-Erik Jakobsen fra Nordea og Knut Bakkemyr fra fondet DNB Health Care.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Bergen

Vi ønsker deg vel møtt til Den store aksjekvelden 2017 i Bergen! Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Om AksjeNorge & Den store aksjekvelden

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som arrangeres hver høst i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. I år besøker vi også Kristiansand. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.