Fokus på børsnoterte SMB selskaper

Onsdag 6. juni arrangerte Oslo Børs og AksjeNorge Den store selskapskvelden med fokus på små og mellomstore selskaper. Denne kvelden var det et bredt spekter av selskaper på scenen, samtidig som dagsaktuelle temaer og aksjetips ble presentert underveis. Presentasjonene er publisert.

Selskaper på Oslo Børs

Børsdirektør Bente A. Landsnes innledet arrangementet denne kvelden før fokuset ble rettet mot selskapene. Denne kvelden var det en rekke bransjer som var representert på scenen, og dermed et bredt spekter av selskaper. Vi fikk blant annet høre om mulighetene som ligger i ren energi og renere hav, om at kunstig intelligens ikke bare intar IT-selskapene, men også mobiltelefonene og spillselskapene. På scenen fikk man høre fra åtte ulike selskaper, både selskaper som over flere år har vært børsnoterte og selskaper som  nylig ble notert. Med mye fokus på teknologi, innovasjon og bærekraft.

Presentasjoner fra samtlige selskaper kan du lese og laste ned her:

Aqualis – CFO, Kim Boman

Scanship Holding – CEO, Henrik Badin

Crayon Group Holding – CEO, Torgrim Takle

Link Mobility – CEO, Arild Hustad

Self Storage Group – CEO, Fabian Søbak

Infront – CEO, Kristian Nesbak

River iGaming – CEO, Kent Staahle

Funcom – CFO, Stian Drageset

Investeringsråd og aksjetips

Nordea, ODIN Forvaltning, Pareto Securities og DNB Markets ga gode investeringsråd og aksjetips underveis. Leif-Rune Rein fra Nordea var først ute med sitt Globale innblikk, med investeringsstrategi og tok den politiske temperaturen på markedet. I høst ble aksjesparekontoen lansert og Martin Graftås fra ODIN ga salen en god innføring i formålet med denne kontoen, samt at vi fikk høre om både muligheter og utfordringer dette gir. Karl Oscar Strøm fra Pareto snakket om Avansert aksjehandel og ga oss et innblikk i ulike metoder og begreper både for nybegynnere og de mer erfarne, før aksjestrateg i DNB, Kristian Tunaal, avsluttet showet med sitt Markedssyn for sommeren 2018 og sine beste aksjetips akkurat nå. Last med presentasjonene her:

Globalt innblikk – Nordea, Leif-Rune Rein

Aksjesparekonto – ODIN, Martin Graftås

Avansert aksjehandel – Pareto, Karl Oscar Strøm

Markedssynet sommeren 2018; kan vi ta ferie med ro? – DNB, Kristian Tunaal

Vel møtt til neste år

Oslo Børs, AksjeNorge og våre samarbeidspartnere ønsker å takke alle som tok del i Den store selskapskvelden. Det var et stort antall påmeldte til denne kvelden og det er tydelig at interessen er stor for å møte selskapene på Oslo Børs. Vi har allerede startet å glede oss til neste års arrangement. Vel møtt!