Nordnet tilsluttet AksjeNorge

AksjeNorge har mange dedikerte samarbeidspartnere. AksjeNorges formål er å øke kunnskapen om aksjer i den norske befolkning. Samarbeidspartnere bidrar med sin kunnskap og støtte i dette arbeidet. Noen av de mer synlige tingene som samarbeidspartnere er med på, er «Den store aksjekvelden» (på høsten i 5 byer) og SMB Selskapskvelden (på våren i Oslo).

Nylig ble også Nordnet med som samarbeidspartner og vi i AksjeNorge gleder oss til samarbeidet. Hos Nordnet kan du investere i aksjer og fond, eller spare til pensjon. Nordnet er blant annet kjent for sine populære podcasts «Pengepodden» som du enkelt laster ned og lytter til på din smarttelefon. Nordnets Norges-sjef, Anders Skar, er også nytt styremedlem i AksjeNorge.

Les mer om AksjeNorges samarbeidspartnere

 

Foto: Anders Skar, Norges-sjef i Nordnet