Den store aksjekvelden 2019!

AksjeNorge med støttespillere inviterer til Den store aksjekvelden 2019. I fjor deltok mer enn 3.000 nordmenn på disse 5 arrangementene. Kommer du i år?

På scenen møter du kjente aksjestrateger, analytikere, makroøkonomer og forvaltere fra Pareto Securities, Odin fondene, Sparebanken 1, Holberg fondene, SKAGEN fondene, DNB Markets, DNB Asset Management, Nordea Bank, Nordea Liv , Nordnet og Oslo Børs. Takket være deres støtte, er også arrangementet gratis og åpent for alle.

Nedenfor ser du hvilke byer vi møter på disse 5 mandagene klokken 17:00 – 21:00

Spennende program

I skrivende stund er finansmarkedene preget av handelskrig og frykt for lavere global vekst. Samtidig går verden videre og næringslivet og selskapene drives på høy hastighet. Verdiskapning skjer i alle verdens hjørner. Se foreløpig program for Den store Aksjekvelden i Trondheim >

Gratis deltagelse, men krav om påmelding

Arrangementet er gratis og det vil tilbys enkel bevertning som en halv kaffe, halv wrap, el.l. Vi anbefaler allikevel deltagerne å spise på forhånd for dette blir en lang og interessant kveld!

For å sikre at alle får plass, er det viktig at hver og en melder seg på via linkene over. Vi bruker påmeldingsløsningen til Eventbrite. Bruk linkene over. Det er hyggelig å gå flere sammen, men meld dere på individuelt slik at alle kan motta presentasjoner, intervjuer og annen kommunikasjon etterpå.

Vel møtt!