Snart utsolgt for Aksjesparekonto…

Beklager hvis vi skremte deg. Aksjesparekonto kan ikke bli utsolgt men tidsfristen for å flytte over eksisterende aksje- og aksjefondssparing til Aksjesparekonto er skummelt nære.

Du som eier aksjer eller aksjefond har nå en mulighet frem til midten av desember til å flytte denne sparingen over til en Aksjesparekonto (ASK), forutsatt at de tilfredsstiller ASK-kravene. Dette er viktig å få med seg for det gir deg muligheten til å få utsatt skatt på utbytte og gevinst!

Les egen artikkel som tar for seg de viktigste fordelene og hvem som spesielt bør følge med nå >

Orker du ikke lese alt?


Er du en del av statistikken?

Det er allerede overført 60% av fondsverdiene og kun 45% av aksjeverdiene. SKAGEN har funnet ut at Rogalendingene er best på ASK. Les SKAGENS nyhet her >

Vi i Aksjenorge mistenker at mange tenker at dette kan jeg gjøre senere eller det ikke betyr noe for meg. Det er stort sett bare de som har et tap i disse verdipapirene som ikke bør overføre godkjente aksjer og aksjefond til Aksjesparekonto. Dette er folkets måte å spare smart i aksjer og aksjefond på! Hva venter vi på?