Video: Investeringer i disruptive aksjer

Tirsdag denne uken arrangerte vi webinar med DNBs aksjeeksperter på disruptive selskaper.

Vi hørte fondsforvalteren av DNB Disruptive Opportunities, Audun W. Iversen, og aksjesjef Knut Hellandsvik i DNB Asset Management.

Se webinaret nedenfor.

Se oversikt over andre planlagte webinarer her >

Se andre opptak fra webinarer her >

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.