Video: Kredittobligasjoner og obligasjonsfond

I en nullrenteverden er det mange som klør seg i hodet over hva man skal gjøre med sine sparemidler. Finnes det et alternativ mellom banksparing og aksjer som kan passe som en del av porteføljen? Det nordiske høyrentemarkedet representerer kanskje et slikt alternativ. Vi vil se nærmere på «forventet avkastning» og typiske fallgruver i dette markedet.

I dagens webinar møter vi Kjetil Melkevik. Kjetil Melkevik er leder for salg i Holberg. Han jobber for at Holberg skal ha opplyste og fornøyde kunder i sine fond.

Se oversikt over andre planlagte webinarer her >

Se andre opptak fra webinarer her >

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.