Emilie Hangerhagen er ansatt

Vi har ansatt en ny student i AksjeNorge. Studenten sitter i Bergen mens kontoret er i Oslo.

I rekrutteringen av en student til en deltidsstilling som prosjektleder, søkte vi opprinnelig etter en student i Oslo. Pandemien gjør oss ikke lengre så avhengige av lokaliseringen. Så med de digitale skylappene fjernet, hadde vi intervjuer med studenter fra sør til nord i Norge.

De mest aktuelle kandidatene studerte finans eller økonomifag. Men det ble et særdeles vanskelig valg. Studentene vi snakket med er helt utrolige og vi skulle gjerne ansatt dem alle. De er kunnskapsrike, nysgjerrige og har alle en herlig personlighet! Så hvis du trenger en god kandidat, har vi noen svært gode forslag til deg! Ta kontakt>

Tilbake til vår nyansettelse: Emilie Håbrekke Hangerhagen! Merk deg navnet. Dette er en klok trønder med løs latter. Med en liten organisasjon som AksjeNorge måtte kandidaten være selvgående og kreativ, og allerede nå har Emilie levert mye bra!

Møt Emilie

Emilie er 22 år kommer fra Trondheim, men bor i dag i Bergen hvor hun nå fullfører siste semester av en bachelor i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI. En kort beskrivelse av Emilie er at hun er nysgjerrig, liker å lære nye ting og har en stor interesse for aksjer og finansmarkeder. Hun har hatt en interesse for aksjer og finansmarkedet siden 2015 og begynte å investere i aksjer som 16-åring.

I dag er hun blant annet analytiker for BI Bergens børsgruppe. Hvor hun jobber med å utarbeide fundamentale verdsettelser og kvalitative analyser av børsnoterte selskaper. Emilie sier hun gleder seg til nye utfordringer i Aksjenorge og tror stiftelsen går inn i sin mest spennende tid noensinne, med tanke på den store økningen i private investorer i 2020.

Utover våren skriver hun bacheloroppgave. Dette blir en verdsettelse av interiørkjeden Kid, hvor det gjennomføres en fundamental analyse av selskapets økonomi, analyse av makroøkonomiske forhold, samt en intern analyse av strategi og forretningsmodell.

Emilie kommer til å jobbe med blant annet Makrokonkurransen 2021, skrive artikler på AksjeNorges nettside, samt delta og bidra på arrangementer og aktiviteter.

Vi ønsker Emilie velkommen til Stiftelsen AksjeNorge og ser frem til noen verdifulle arbeidsdager sammen!

 

Skrevet av Kristin Skaug, daglig leder for Stiftelsen AksjeNorge