Hør podcaster om aksjer og fond

Aksje-investorer er ikke som andre investorer. De blir lett engasjerte, og desto mer kunnskap de skaffer seg, desto mer ønskes.

Her er noen forslag som gir deg dagsaktuell oppdatering knyttet til aksjer, børs, fond, sparing og øvrige kapitalmarkeder. Du finner podcastene på telefonen din eller på nett. Bruker du iPhone, sjekk appen «Podkaster» og søk dem opp der, noe som er mye eneklere. Start abonnement og du varsles når nye er tilgjengelige. Du kan også sette på video, legge mobilen i lommen.

Noen av forslagene til «kanaler» du kan følge for å holde deg oppdatert på øret er fra banker, forvaltere og meglerhus, mens andre  er kommersielle medie-aktører med andre vinklinger (og har reklame i podcasten).

Finansnæringen om markedet:

Media, «influensere» og andre:

Andre interessante podcaster:

I en tidligere artikkel finner du lenke til enda flere aktuelle podcaster. Les her >

Teknisk:

Du kan lytte til podcaster på pc, nettbrett og smarttelefoner. For spørsmål om iPhone/iPad, sjekk her >

En del legger også ut podcastene på nettsidene sine eller andres plattformer (Spotify, Soundcloud, Podtail, Acast, m.m.)