Hør ekspertene vi møtte i Arendal

Hva er billige aksjer? Hvordan investere klokt? Hva får ufortjent lite oppmerksomhet?

Vi var på Arendalsuka og møtte ulike fag-eksperter, konsernsjefer, ledere og andre på gaten som tok seg tid til en kort prat.

Nicolay Eger, Leder Nordea Fondene:

Om hva folk flest velger og om nye fond på trappene:

Olav Chen, leder for taktisk allokering Storebrand

Om hvor man bør starte når man ønsker å begynne å investere, om fond, om kombinasjonsfond versus aksjefond, om langsiktighet og hvordan han jobber med investeringer:


Robert Næss, Investeringsdirektør i Nordea Investment Management

Om billige og dyre aksjer, sektorer som du fortsatt finner oppsidemuligheter i, om grønne aksjer, noen konkrete selskaper nevnes og selvsagt litt om veien videre.

Storebrands konsernsjef

Storebrand har vi alle hørt om. Det er også en av børsens mest populære aksjer å eie. Vi har mange ganger hørt Jan Petter Sissener snakke godt o Storebrand. Men hva sier Odd Arild Grefstad, konsernsjefen i Storebrand selv? AksjeNorges daglige leder Kristin Skaug var invitert med i panelsamtaler med nettopp Grefstad og etter seansen fikk hun et kort intervju med han:

Forbrukerøkonomen

Forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand om det å spare og rentes rente.

Cathrine Barth, Circularties

Vi har hørt om bærekraft med sirkulær-økonomi, vet du egentlig hva det er og hva som rører seg? I flere år har Cathrine Barth jobbet med sikrulær økonomi og her forklarer hun enkelt for oss.

Nordea startup & growth

Håvard Lindtvedt leder en avdeling i Nordea Bank som hjelper oppstartsselskaper. Vi har spurt om hva banken kan bidra med og ikke minst hvor han føler skoen trykker ifht regelverk og utfordringer for selskapene.

 

Forbehold:

Alle filmene er filmet under Arendalsuka 2021, 16.-18. august. Innholdet og kommentarer i filmene må ikke ansees som personlige investeringsråd. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer.