Debatter og foredrag fra Arendalsuka

Også AksjeNorge var representert på Arendalsuka. Her deler vi noen opptak og bilder, av både det vi var med på og de vi lyttet inn på.

AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse og drives med finansiell støtte fra en rekke store norske selskaper som har et sterkt ønske om at flere nordmenn skal lære mer om sparing i aksjer og verdipapirmarkedet. Se hvem som støtter stiftelsen her >

Se opptak fra Arendalsuka

Mange av AksjeNorges støttespillere var tilstede på Arendalsuka og daglig leder Kristin Skaug var invitert til samtaler og debatt hos et par av disse.

Nordea

5 på gaten i Arendal

Vi møtte også mange underveis og fikk anledning å få noen ord med ulike eksperter. Opptakene har vi delt i 7 korte video-klipp:

AksjeNorges bilder fra Arendalsuka

Ser du bildene under på mobil, gjør de seg best dersom du «legger» mobilen.

  • TV2s journalist intervjuer Oljefondet: Nicolai Tangen og Trond Grande etter gjennomgang av Oljefondets halvårs-presentasjon.

Eksperter om styringsrenten

Næringslivs-nettavisen E24.no har satt sammen et eget renteråd med finanseksperter som deler sine betraktninger om rentesettingen, og de møttes under Arendalsuka. Møtet ble en podcast:

Nordea: Penger, politikk eller psykologi?

Se debatten om hva som virker for å ta oss i en bærekraftig retning. Bærekraftsrådgiver Thina Margrethe Saltvedt grillet panelet bestående av finansminister Jan Tore Sanner, leder for Nordea Norge Snorre Storset, Fremtiden i våre henders Anja Bakken, klimapsykologen Knut Ivar Karevold (direktør Institutt for klimapsykologi ) og NHOs sjeføkonom Øystein Dørum.

UN Global Compact-scenen

Her var det mye interessant som skjedde, alt innen børs, bærekraft, innovasjon, energi-omstilling og mye mer:

 

Underveis møtte vi også presse/media på en litt mer uformell måte, både NRK, TV2, NTB, E24, Nettavisen m.fl. og hvis du søker i disse kanalene vil du kunne finne mange interessante artikler om sparing i aksjer og fond der.

Bilder vist i karusellen over er tatt av Kristin Skaug for AksjeNorge.