Nå blir det aksjekvelder!

Med mer enn 150.000 nye aksjonærer under pandemien og en børs som har svingt mye, er det på tide med faglig påfyll! I samarbeid med våre støttespillere inviterer vi til Den store aksjekvelden!

Noen datoer er satt og flere kommer løpende. Planene er i første omgang:

  • Oslo: Torsdag 2. desember (sikker)
  • Bergen: Tirsdag 6.desember (må bekreftes)
  • Stavanger: Nov/Desember (kommer snart)
  • Trondheim og Tromsø kommer etter nyttår
  • Vi lanserer også noe nytt: Den store fondsdagen. Dette vil arrangeres en gang på nyåret også.
  • I tillegg planlegges en egen Pensjonskonferanse

Gratis deltagelse og åpent for alle

Alle våre arrangementer er gratis å delta på takket være finansiell støtte fra våre samarbeidspartnere. Påmelding kommer vi med når programmet er satt, og forhåpentligvis cirka 1. november.

Kjekt å vite

Målgruppe:

Arrangementet passer for alle, både erfarne og uerfarne, unge voksne og godt voksne, kvinner og menn. Her er det rom for alle (eller inntil ca 500-700 per arrangement)!

Hvis du er helt uerfaren, anbefales det å gjennomgå vår gratis e-læring her på våre nettsider før du møter opp. Selv om aksjekveldene er tiltenkt voksne kan du gjerne ta med en nysgjerrig tenåring som vil lære mer tidlig. Eller hva med en kjæreste/samboer/ektefelle som trenger litt kunnskap for økt selvstendighet?

I 2019 var faktisk 43% av deltakerne kvinner – klarer vi det også i år?

Enkel bevertning

Det blir drikke i pausene og muligens noe enkelt å bite i, så husk å spise middag før du kommer.

Pauser

Det blir to pauser hvor du kan besøke de ulike fag-ekspertene og få svar på dine spørsmål, eller bare mingle med andre aksje- og fonds-interesserte.

Ingen strømming, men webinarer

Nei, vi har erfart at å strømme et live-event med publikum ikke blir helt optimalt. Derfor vil vi også invitere alle foredragsholdere til å holde det samme foredraget som webinar også. Dette vil gjøres tilgjengelig på nett for alle.

Mer informasjon kommer så snart vi har den. Enn så lenge kan du glede deg!