Oslo Børs er i en Sweet Spot

Vi anbefaler å se Nordnets aksjeanalytiker Roger Berntsens intervju hos Finansavisen

Festen er over for mange, startet han å si. Ganske brutalt, men fortsatte: – Oslo Børs er i en Sweet spot, sier han og ramser opp Equinor, Aker BP, DNB , Norsk Hydro. – De tjener masse penger, hører vi han si.  Og videre at Oslo Børs er en relativt trygg havn å være i. Men hvis det viser seg at verden går inn i en resesjon, vil disse råvaretunge selskapene slite mer. Han advarer også om at vi ikke må komme i en situasjon med stagflasjon.

Spørsmål du må stille deg selv om et vekstselskap, sier Berntsen: Er dette en døgnflue eller ikke? Vil de som er aksjonærer kunne tjene penger på aksjen fremover?

Se og hør Roger Berntsen i Nordnet i intervju med Finansavisens Mariurs Lorentzen torsdag ettermiddag. Se hele intervjuet om børsuroen her >

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.