Aktuelle webinarer fremover

Selv om det er få fysiske aksjeseminarer enda (på grunn av pandemien), så arrangerer de fleste bankene, fondsforvalterne og meglerhusene webinarer.

Nedenfor finner du en kort oversikt over noen vi kan dele med våre følgere:

Mandag 31. januar kl 14:00: Alfred Berg: Norske aksjer

Alfred Berg Kapitalforvaltning og AksjeNorge inviterer til webinar med fokus på norske aksjer og hvordan utsiktene fremover kan være. Åpent for alle. Opptaket deles her >

Onsdag 2. februar kl 12:00: Holberg: Energi og høyrenter

Fonds og kapitalforvalter Holberg inviterer til Holbergtimen. Tema for dagens webinar er: Hvordan påvirker de høye energiprisene det nordiske høyrentemarkedet? Åpent for alle. Les mer hos Holberg her >

Torsdag 3. februar hele dagen: Pareto Securities: Energi og fornybar energi

Pareto Securities inviterer til en hel dag med mange ulike selskaper på scenen, notert på Oslo Børs. Normalt betyr dette mer aktivitet i gjeldende aksjer. Lær mer om kraftbransjen og fornybar energi på Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022. Les mer om konferansen her >

Onsdag 16. februar: Skagen: Vekstmarkeder

Skagen inviterer til  en markedsgjennomgang tilkntyttet deres veks-markedsfond Skagen Kon-Tiki.  Les mer hos Skagen >

Løpende fra DNB

De som er kunder hos DNB mottar invitasjoner på e-post, men mye deles også på deres nettsider for DNB Nyheter. Anbefaler å se deres video om aksjemarkedet og veien gjennom 2022. Se DNB-video her >

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.