Ta lunsjen med oss denne uken

AksjeNorge samarbeider tett med finansnæringen for å sikre god kunnskap ut til flest mulig. Denne uken kan du bli med på to ulike webinarer!

På begge webinarer kan du stille spørsmål (anonymt). Ingen spørsmål er for dumme! Vi satser på max 20-30 minutter med foredrag og deretter spørsmål. På onsdag klikker du deg bare inn, men for fredagens webinar må du registrere deg for å motta lenke til strømmingen.

Onsdag kl. 12:00: Aksjer 1.0 med DNB Markets

Dette passer spesielt bra for deg som enda ikke har begynt å handle aksjer eller har akkurat startet. Vi går igjennom det viktigste å huske på i starten. Det er DNB Markets som arrangere og inviterer sine første-gangs-kunder og vi i AksjeNorge stiller med kunnskap. Følg webinaret her onsdag kl 12:00 >
Du som er erfaren vil nok se på dette som svært grunnleggende.

Fredag kl. 11:30: Aksjer, renter og porteføljetips med Holberg

Dette passer nybegynnere og mer erfarne. Hvorfor skal vi egentlig eie både aksjer og renter? Og hvordan setter vi sammen vår egen spareportefølje? Mange har bare kastet seg inn i noen få ulike aksjer mens andre har kjøpt et globalt aksjefond uten særlig plan. I dette webinaret snakker vi litt om det å finne balansen og lage en robust og langsiktig plan. Holberg stiller kvinne-sterke med Holberg-sjefen, renteforvalter og kundeansvarlig. AksjeNorge er arrangør og moderator. Husk å melde deg på og tips gjerne andre!

Les mer om program, foredragsholdere og påmeldingslenke her >