18 februar, 2022 11:30-12:30

I samarbeid med Holberg inviterer vi til webinar hvor du skal lære mer om hvorfor både tenke på aksjer og renter, samt hvordan sette sammen din egen spareportefølje.

Det snakkes mye om at «alle» bør eie aksjer. I tillegg snakkes det om rente-andelen. For mange er det skummelt å tenke på risiko og mange velger ofte litt «feil» for sparing slik at man ender med høyere risiko enn de hadde ønsket.

Vi inviterer til webinar og forklarer nærmere. Etter webinaret skal du kunne være litt tryggere med å bygge din egen spareportefølje. En spareportefølje du kan ha som en god spareplan over lang tid.

Webinaret passer for både deg som er nybegynner og du som trenger råd på veien.

Vi starter med korte innlegg på til sammen ca 15- 25 minutter og deretter legger vi opp til at publikum kan sende inn spørsmål. Spørsmål kan også på forhånd sendes inn her: post@aksjenorge.no

Meld deg på her  >

Får du problemer med lyden, eller du ønsker å gå ute og lytte inn med mobilen: Ring inn på telefon 21 93 37 39 og tast eventkode 288 811 865 (uten mellomrom) og avslutt med # (hashtag).

På vår digitale scene møter du:

Siden dette er et samarbeid med Holberg som er en kapital- og fondsforvalter, vil deres dyktige kvinner denne gangen stå for kunnskaps-delingen.

Magny Øvrebø

Magny Øvrebø er administrerende direktør i Holberg Fondsforvaltning AS. Hun er siviløkonom fra NHH, autorisert finansanalytiker og innehar en MBA med blant annet avansert porteføljeforvaltning. Magny har mange års erfaring med kapitalforvaltning og institusjonelle kunderelasjoner.

Kristine Algrøy

Kristine Algrøy er kundeansvarlig i Holberg. Hun er utdannet siviløkonom fra OsloMET med hovedprofil innen finans. Kristine har flere års erfaring fra blant annet bank og forsikring.

Andrea Moen Mjåtveit

Andrea Moen Mjåtveit

Andrea Moen Mjåtveit er porteføljeforvalter på Holberg sitt rente/kreditteam. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH, og har også en mastergrad innen regnskap og revisjon. Andrea er statsautorisert revisor og har bakgrunn fra revisjon og bank.

Kristin Skaug

Kristin Skaug er daglig leder for stiftelsen AksjeNorge. Kristin vil være webinarets ordstyrer og moderator.