Ikke alt er like svart

Bildet over er tatt på Alfred Bergs seminar 19.mai 2022. Du ser fra venstre: Paul Harper (DNB), Erica Dalstø (SEB), Kristian Tunaal (Alfred Berg) og Kristoffer Sønnervik (Alfred Berg)

Nylig inviterte Alfred Berg Kapitalforvaltning til seminar med webinar. Med først en solid gjennomgang av makro-bildet skulle vi tro vi måtte gi opp alt, men både makroøkonomen og aksjeekspertene mener bildet er mer sammensatt og at det finnes flere gode investeringsmuligheter.

Tema for webinaret handlet om å finne rimelig kvalitetsaksjer på de nordiske børsene. På scenen hørte vi

Fikk du ikke med deg direkte-strømmingen av webinaret den 19.mai, kan du se det nedenfor:

Les også tidligere artikkel med inntrykkene våre fra webinaret: Les artikkel >

 

Forbehold:

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.