AksjeNorge i media

AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse. Vi har drevet med kunnskapsformidling ovenfor vanlige folk, unge, næringsliv og politikere i 30 år i år. Vi har selvsagt ekstraordinær interesse i å dele mest om saker relatert til aksjemarkedet, men stiller også opp i andre relevante sammenhenger. Sist ute var TV2 Nyhetskanalens Aviserunden i påsken.

Med denne lille saken ønsker vi kun å dele hvor du hører/ser oss:

TV2 Ukedager 09:30

På Tv2 Nyhetskanalen stiller AksjeNorge fast opp på 2-3 av sendingene, direkte med en børsoppdatering.

Fredagspanelet TV2

Hver fredag samles et lite finans/børspanel fra Nordnet, Holberg og AksjeNorge på Tv2 Nyhetskanalen og diskuterer ukens siste børshendelser. Sees hver fredag direkte kl 10:30 – og ofte i reprise senere

NRK

Vi har stilt opp flere ganger i både Dagsnytt 18 og Ekko for å snakke om spesielle hendelser eller om hvordan nordmenn typisk velger å investere og litt om noen enkle råd på veien.

Avisrunden (TV2)

Avisrunden er et program som går lørdager og søndager klokken 0930 på TV2 Nyhetskanalen. Her inviteres kjente og mindre kjente fagpersoner til å diskutere nyhetsbildet. Dette gir litt andre vinklinger på nyhetene, gjerne sett fra deltagernes fagområder.  På andre påskedag stilte vi Avisrunden med selveste Erna Solberg og Matias Alegria (aktuell i Forræder)

Du ser episoden her på TV2 Play (abo) >

Se flere av sakene vi har vært omtalt i på vår samleside for media >

Pressekontakt

Jobber du som journalist og ønsker komme i kontakt med oss? Ring daglig leder Kristin Skaug på 415 77 351 eller send e-post til kristin.skaug@aksjenorge.no