Webinar med Carnegie Fonder

Gikk du glipp av webinar om svenske aksjer med Carnegie Fonder? Frykt ikke, her er det.

Onsdag 10. mai gjennomførte vi et webinar sammen med Mattias Sjödin. Han er senior porteføljeforvalter i Carnegie Fonder, som igjen er en av AksjeNorges støttespillere. Fondene han jobber med, Carnegie Sverigefond, investerer i svenske børsnoterte aksjer og inneholder Sveriges beste og mest stabile selskaper. De investerer langsiktig og verdi-orientert. Carnegie Sverigefond har eksistert i drøyt 30 år og er et aktivt forvaltet fond.

Vi håper at du etter webinaret sitter igjen med mer kunnskap om:

  • Aksjer i Norden, Sverige denne gangen
  • Hvordan man velger ut aksjer, eller bygger en portefølje, litt slik som proffene
  • Hvilke sektorer og selskaper som er interessante i tiden som kommer.

Merk at forvalter Mattias Sjödin også går igjennom 5 ulike selskaper han synes er interessante.

 

Les også artikkel om samarbeidet med Carnegie Fonder >

 

Forbehold:

Merk at webinarets innhold ikke må ansees som personlige råd. Forvalteren vil også dele kunnskap og snakke om egne fond, naturlig nok, og noe av dette må ansees som markedsføring. Carnegie Fonder er en av Stiftelsen AksjeNorges viktige støttespillere for å sikre økt kunnskap om aksjer, fond og verdipapirmarkedet i den norske befolkningen.

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.