TIN Fonder er ny samarbeidspartner

Flere av våre følgere og besøkende på aksjekveldene høsten 2022 ble kjent med den svenske fondsforvalteren TIN Fonder. Det er derfor ekstra gledelig å dele at de nå også er blitt en fast støttespiller til vårt kunnskapsarbeide.

AksjeNorges arbeide og drift er organisert som en stiftelse. Til stiftelsens navn følger teksten «Stiftelsen til fremme av aksjemarkedet». Dette kommer fra vårt gamle mandat fra 1993 da mange næringslivstopper så et behov for å øke kunnskapen om investeringer på Oslo Børs blant nordmenn. Mange av de som var med på å etablere stiftelsen støtter oss fortsatt, men vi tar stadig i mot flere støttespillere enten de er forvaltere, børsnoterte selskaper, fagorganisasjoner eller større meglerhus.

TIN Fonder

Forrige uke møtte vi adm.dir. for TIN Fonder, Tomas Lundmark. TIN Fonder er som fondsforvaltnings-selskap er ganske nye men forvalterne har mange tiår med forvalter-erfaring. Se kort velkomst-samtale mellom AksjeNorge og TIN Fonder.

Lurer du mer på hvem TIN Fonder er? Les mer på deres nettsider >

TIN Fonder stilte opp på AksjeNorges aksjekvelder høsten 2022. Bildet øverst i denne artikkelen er da tatt av Tomas Lundmark.

Om samarbeid og finansiell støtte

Siden AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse, selger vi ikke noen produkter og har ikke inntekter som vanlige bedrifter. Vi er en liten organisasjon med kontorer på Brynseng i Oslo, og for å holde driften i gang er vi avhengig av finansiell støtte fra solide selskaper som støtter våre aktiviteter og verdier. Samarbeidet er både finansielt men også faglig.

Se nederst på siden for å se hvilke andre selskaper som støttes AksjeNorges arbeide. Kanskje også ditt selskap passer å være støttespiller? Les mer her >