Bli med på den store Aksjekvelden 2023!

AksjeNorge har arrangert den store Aksjekvelden i over 20 år. Disse er åpne for alle, gratis, og passer både for nybegynnere som mer erfarne i aksjer og fond. Her kan du lese hva du vil høre om på aksjekveldene høsten 2023.

Den store Aksjekvelden arrangeres høsten 2023 i Bergen, Trondheim, Oslo og Stavanger i regi av AksjeNorge med samarbeidspartnere.

Her møter du eksperter innen analyse og forvaltning. Det vil deles innsikt om aksjeplukking, energi, teknologi, shipping, bærekraft, sjømat, og mye mer. Du lærer hvordan bygge en diversifisert portefølje, hvilke strategier som kan være bedre i urolige tider enn andre. Det gis også konkrete aksjetips.

Det vil være mulighet til å stille spørsmål i pausene, og på stands vil man ha mulighet til å snakke med aksje- og investeringseksperter, aksjeanalytikere, forvaltere og bærekraftseksperter.

Selskapene som stiller med eksperter er mange (se logoer i bildet øverst).

Aksjekveldene passer for alle som er nysgjerrige på aksjer og fond enten du er nybegynner eller ekspert, ung eller godt voksen. Målet er å bidra til økt kunnskap om aksjer og verdipapirmarkedene.

Høstens aksjekvelder – meld deg på nå:

Det er mange om plassene, så vi anbefaler at du ikke venter med å melde deg på. Abonner på vårt nyhetsbrevet for i fremtiden å få beskjed så snart vi har nye arrangementer. Vi anbefaler også melde deg på våre ulike webinarer og lese artikler med ekspert-intervjuer.

Få full oversikt over våre andre arrangementer >

Dette innlegget er skrevet av Sander T. Aastorp, prosjektleder i AksjeNorge