Lynkurs i aksjer

Ønsker du å komme i gang med dine første investeringer, men lurer på hvor du skal starte? Eller har du kommet i gang, men ønsker en bedre forståelse av aksjemarkedet og hvilke muligheter du har?

Onsdag denne uken delte vi kunnskap i webinar i samarbeid med og hos Danske Bank. I dette korte kurset ønsket vi at du skulle få en innføring i det grunnleggende og få økt forståelse. Vi snakket om investeringer i aksjemarkedet, både via fond og enkeltaksjer:

  • Hvordan komme i gang med egne investeringer?
  • Hvilke ulike former for aksjesparing finnes?
  • Hva er viktig å følge med på når du investerer?
  • Hvilke nybegynnerfeil bør du unngå?

Avslutningsvis svarte vi på spørsmål fra publikum.

I webinaret hører du Bo Aleksander Stene Bjørke fra Danske Bank og Kristin Skaug, daglig leder i AksjeNorge.

Se kurset her >

Forbehold

Det kan forekomme feil og mangler i artikkelen. Denne artikkelen må ikke ansees som en kjøps- eller salgsanbefaling, men kan forklare bevegelser i markedet og eventuelt brukes til inspirasjon. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om verken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer.

Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.