Lær mer i sommer!

Er du en av de mange hundretusener som under pandemien ble nysgjerrig på aksjer eller aksjefond? Kan vi gjette på at du kanskje trenger litt påfyll av kunnskap for å bli en enda bedre investor?

Nå har vi lansert vår nye digitale bok. Prosjektet med boken startet med å kalle prosjektet Aksjer 2.0. Men faktum er at det er blitt en aksjeskole for deg med noe erfaring og som ønsker å bli enda bedre.

I vår aksjeskole finner du 6 kapitler:

  1. Introduksjon til aksjer og fond
  2. Aksjehandel i praksis
  3. Slik vurderer du selskapet og aksjen
  4. Slik vurderer du aksjefond
  5. Hvordan du kan følge opp investeringene dine
  6. Lover, regler, lesetips m.m.

Om denne digitale boken

Vi tror mange trenger å øke kunnskapen men at de ikke er såpass interesserte til å kjøpe en bok, eller klarer ikke å velge seg en bok. Med over 200.000 nye aksjonærer på Oslo Børs og minst like mange nye i aksjefond, lanserer vi sommeren 2024 en digital bok om aksjer og aksjefond for de mange som normalt ikke ville kjøpt en bok om aksjesparing. Boken gikk «live» i juni 2024 og markedsføres sterkt i sosiale medier gjennom sommeren og høsten. Med boken lanseres også en ny Aksjesparekalkulator. Prosjektet er finansiert av Finansmarkedsfondet (Forskningsrådet).