Sommeren 2024 lanserer vi en digital bok om sparing i aksjer og aksjefond. Denne boken er for deg som vet du bør lære mer men ikke orker å lese en hel bok.

Med over 200.000 nordmenn som aldri har eid aksjer før og enda flere som eier aksjefond, er det et stort behov for å øke kunnskapen. Noe av ideen til boken kommer fra det faktum at de færreste nordmenn eier mange nok ulike aksjer til å kunne si de har en tilfredssstillende risikoprofil på aksje-sparingen sin. Vi ønsker med boken å bidra til klokere veivalg for vanlige folks aksjesparing.

Boken er enkelt bygget opp med 6 kapitler. Det starter grunnleggende, men du kan lett hoppe fremover. Og du kan søke etter ord du lurer på. Så snart boken er lansert, deles lenken. Boken vil være gratis å tilgjengelig for alle.

I tillegg lanserer vi nå en Aksjesparekalkulator der du kan leke med tall og se hvordan sparingen din kan utvikle seg over tid. Det er ikke noe nytt med denne kalkulatoren, men det som er nytt i forhold til det du finner i ulike nettbanker, er at du ikke trenger innlogging eller blir påvirket til å kjøpe noe.

Prøv vår aksjesparekalkulator >