16 januar, 2019 16:30 - 20:30

Kvinner tilbys nå muligheten til å øke kunnskapen om egen pensjon og forstå hvordan aksjer er en viktig del av pensjonen.

Velkommen til pensjons- og aksjekveld med AksjeNorge på MESH i Oslo! Det blir en kveld av og for kvinner. Alle foredragsholdere er dyktige og engasjerte kvinner innen pensjon og finans.

VIKTIG: Arrangementet er fulltegnet med du kan sette deg på VENTELISTE her >

Inntil videre er temaene:

Pensjon: Du får svar på en rekke viktig spørsmål: Hva er pensjon? Hvor og hvordan finner jeg ut hva jeg får i dag? Hva er mitt fremtidige behov? Hvordan skal jeg få råd til å spare til egen pensjon? Hvordan kommer jeg i gang? Gro Handal, pensjonsekspert i Nordea deler av egen kunnskap.

Aksjer og aksjefond: Hva er aksjer og aksjefond? Hvordan handler man? Slik reduserer du risikoen ved aksjesparing. Slik kommer du i gang. Janine Andresen, formuesforvalter i Skagen forvaltning gir deg en forklaring på fond og hvordan du kommer i gang. Daglig leder i AksjeNorge, Kristin Skaug, lærer bort hva aksjer er.

Bærekraft: Hvordan kan jeg spare og samtidig ta hensyn til miljø, klima, sosiale aspekter og eierstyring (bl.a.kjønnsgap). Her vil ekspert på ansvarlige investeringer i DNB, Laura McTavish dele praktiske råd på veien til en mer bærekraftig sparing.

Finansmarkedene: Hva skjer og hvorfor skal jeg bry meg? Vi får den erfarne makro-spesialisten og nå rente- og valutaanalytiker Ingvild Borgen Gjerde i DNB Markets til å fortelle om noe komplisert på en veldig god måte.

Nytt kvinne-nettverk lanseres samme kveld. Du kan lese mer om nettverket her og registrere deg for informasjon >

Arrangementet er gratis takket være økonomisk støtte av Finansmarkedsfondet. Det vil serveres ett lett måltid i første mingle-pause cirka klokken 18:00.

Arrangementet er fulltegnet – Sett deg på venteliste