12 desember, 2022 17:00 - 21:00

I samarbeid med Oslo Børs og mange meglerhus og fondsforvaltere inviteres det til aksjekveld i Oslo med plass til 1.000 deltagere!

Påmelding  >

Årets høydepunkt!

Ja, det er det de andre sier som har deltatt på aksjekveldene er de fire andre byene, tidligere i i vinter.

På denne kveldene får du mye interessant og nyttig fra aksjeekspertene! Det blir fokus på viktige norske sektorer som energi, shipping og sjømat. Vi skal ha med forvaltere og eksperter innen teknologi. Det blir også læring om langsiktig sparing i fond og samtidig får du helt konkrete aksjetips. Ikke minst høre om bærekraftige investeringer. Et bredt spekter! Aksjekvelden passer for såvel erfarne som mindre erfarne. I pausene kan du stille spørsmål og møte ekspertene.

Det blir to pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand. I en av pausene blir det enkel bevertning med wraps og kaffe/vann.

På scenen møter du i samarbeid med AksjeNorge og Oslo Børs, erfarne og kjente aksjestrateger, analytikere, makroøkonomer og forvaltere fra Pareto Securities, Holberg FondeneSKAGEN FondeneDNB MarketsDNB Asset Management , Carnegie Fonder,  Tin Fonder, Alfred Berg Kapitalforvaltning , KLP og ODIN Forvaltning med SpareBank 1 . Takket være deres støtte, er også arrangementet gratis og åpent for alle. Besøk dem alle i utstillingsområdet. Benytt anledningen til å få gode svar fra en ekspert.

Sted: Oslo Kongressenter (LO-bygningen / Youngstorget)

Påmelding via eventbrite >

Vi har registrert at en del som ønsker å melde seg på har problemer med den ene av våre påmeldingsløsninger. Derfor kan du velge måte selv. Men bruk kun én av løsningene:  Alternativ påmelding >

PROGRAM (foreløpig plan):

17:00     Utstillingsområdet åpner

17:30  Del 1: Aksjefondsinvesteringer, verdiaksjer, sjømat og bærekraft!

 • Velkommen – Kristin Skaug, AksjeNorge
 • ODIN Forvaltning med Martin Graftås: Hva du skal tenke på når du ikke skal fokusere på avkastning.
 • SKAGEN Fondene, med Anders Martinsen: Investeringer i verdiselskaper.
 • KLP Kapitalforvaltning: forvalter Kristoffer Solem. Svanemerkede fond.
 • HOLBERG fondene:  Forvalter Jann Molnes. Hvorfor investere i globale sjømatselskaper?

18:30 – 18:50   — Pause –

18:50    Del 2: Tech & Norden

 • DNB Asset Management, forvalter Erling Thune om teknologi-aksjer
 • Tin Fonder, forvalter og gründer Erik Sprinchorn. Teknologi, helse og digitale merkevarer i Norden
 • Pareto Sec, aksjeanalytiker Fridtjof Semb Fredrikcsson: Teknologi aksjer.
 • Alfred Berg Kapitalforvaltning: forvalter Kristian Tunaal. Norske og nordiske aksjefavoritter.

19:50 – 20:00       — Pause –

20:00   Del 3: Aksjeplukking og Norge med Norden

 • Oslo Børs ved leder for noteringer, Eirik H. Ausland.
 • Carnegie Fonder: Mattias Sjødin, nordiske aksjer
 • DNB Markets, aksjestrateg Paul Harper: Konkrete aksjetips/sektorvalg
 • Pareto Sec, Jørgen Opheim, aksjeanalytiker på oljeservice  og Tom Erik Kristiansen om energimarkedet. Deres beste aksjetips.

21:00   Programmet er ferdig. Vi takker for besøket – vel hjem!

Praktisk info og adkomst

I forbindelse med gjenoppbyggingen av Regjeringskvartalet, er det en del veiarbeid utenfor inngangen til Oslo Kongressenter, der arrangementet er. Inngangen er som alltid, i oppoverbakken på høyre side av Youngstorget. Vi setter ut AksjeNorges blå flagg med logo utenfor.

Vonde ben? Har du problemer med å komme frem og skal ta taxi til døren, er det mulig å komme inn via personalinngangen på nedsiden. Her vil vi henge opp en lapp og må be deg ringe resepsjonen slik at de kan åpne for deg.

Motorisert/stor rullestol? Da er det best å bruke inngang fra oversiden, fra Møllergata. Her vil det også henge en lapp med kontaktinfo til resepsjonsmedarbeider som vil åpne for deg herfra. Det er heis innendørs og enkel adkomst ellers. Det er veiarbeidet foran inngangspartiet som fordrer denne tilleggsløsningen, dessverre.

Lyd for hørselshemmede med bruk av teleslynge: De som har behov for teleslynge – gi gjerne beskjed på forhånd for å reservere. Vi har 20 tilgjengelig.

Spørsmål om teleslynge eller adkomst kan rettes Kristin Skaug (daglig leder i AksjeNorge)