20 august, 2020

Vi utvikler nytt informasjonsmateriale om ny pensjonskonto som kommer i 2021: Egen Pensjonskonto. Og vi trenger din hjelp!

Mer enn 1,4 millioner nordmenn får Egen Pensjonskonto til neste år. Dette gjelder da ansatte i privat næringsliv med innskuddspensjon og tidligere opptjening. Det skal bli enklere og rimeligere å spare til egen pensjon, gjennom arbeidsgiver.

Vi trenger nå å få flest mulige personer til å svare på vår spørreundersøkelse. Den omhandler også de som ikke får Egen Pensjonskonto.

Svar på undersøkelsen her >

Alle som svarer på undersøkelsen og kommer til siste side, blir sendt videre til vår nettside for registrering for å delta i trekningen av et privat webinar for deg og dine nærmeste venner (max 20 deltagere) en gang til høsten. Tema er naturlig nok pensjon, sparing, aksjer og fond. Men det kan vi bli enige om når vi kommer dit.

Alle svar behandles anonymt. Data fra undersøkelsen deles på våre nettsider. Svarene vil bli brukt til å lage informasjon. og kunnskapsmateriell finansiert gjennom Finansmarkedsfondet.

Tusen takk til dere alle som tar dere tid til å svare, det kan fort ta 7-15 minutter. Vi håper du svarer på alt, men noe er bedre enn ikke noe.

Del gjerne med venner og kjente!

Les mer om Egen pensjonskonto her >

Spørsmål til undersøkelsen kan sendes daglig leder Kristin Skaug på e-post