10 juni, 2024 10:00 - 10:40

I samarbeid med Carnegie Fonder inviterer vi til tre webinarer. Dagens tema handler om nordiske aksjer innen eiendomssektoren.

Fallende inflasjonsforventninger har fått fart på eiendomsaksjer igjen. Hvordan skal vi tenke fremover? Bli med og lytt til forvalter Jonas Andersson, en av Nordens fremste eiendomsforvaltere. Andersson er en forvalter med brede interesser og spesiell karriere. Les artikkel om hans spennende bakgrunn her >

Til daglig forvalter Andersson et aksjefond hos Carnegie Fonder som investerer i nordiske selskaper i eiendomssektoren. Les om fondet til Andersson her >

Meld deg på for 10.juni her >

Foredraget tar bare 15-20 minutter. Deretter kan du stille spørsmål til forvalteren og AksjeNorge. Din deltagelse og spørsmål er anonyme.

Webinaret er gratis og kan sees på mobil, pc og nettbrett.

Det gjøres opptak som deles senere.

Se også vårt andre arrangement om renter, den 17. juni >

 

Forbehold:

Våre webinarer og artikler artikkelen må ikke ansees som en kjøps- eller salgsanbefaling, men kan forklare bevegelser i markedet og eventuelt brukes til inspirasjon. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om verken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer.