8 september, 2022 12:00 - 12:45

I samarbeid med Carnegie Fonder inviterer vi til webinar rundt lunsj-tider.

De fleste av oss har hørt om at vi må fordele sparing på renter og aksjer, men hva er egentlig renter? Dette skal du nå få en skikkelig forklaring på.

I webinaret deler Mona Stenmark kunnskap om hva renter/kreditt er og hvordan hun som fondsforvalter på renter og kreditt tenker. Til daglig jobber hun som forvalter for flere fond i Carnegie Fonder, en av AksjeNorges nyeste samarbeidspartnere.

Webinaret blir både deling av kunnskap, en samtale mellom Mona i Carnegie Fonder og Kristin i AksjeNorge. Vi tar også imot spørsmål underveis som besvares til slutt. Foredraget først varer i 20-30 minutter.

Påmelding er nødvendig for å få lenken til webinaret. Selve webinaret gjennomføres på en nettbasert plattform kalt GoToWebinar, så dette er lett å følge enten du sitter foran pc, er på nettbrett, på mobilen, eller faktisk er ute og går en tur med propp i øret.

Meld deg på her >

Noter deg tidspunktet: Torsdag 8. september kl 12:00. Vi forsøker være ferdige med det faglige etter ca 20-30minutter og tar spørsmål deretter.