10 mai, 2023 12:00 - 12:45

Bli med og hør fondsforvalter Mattias Sjödin fra Carnegie Fonder om hans svenske aksjefavoritter.

I samarbeid med Carnegie Fonder inviterer vi til digitalt seminar om svenske aksjer.

Mattias Sjödin som er senior porteføljeforvalter i Carnegie Fonder, som igjen er en av AksjeNorges støttespillere.

Mattias Sjödin, Carnegie Fonder

Carnegie Sverigefond investerer i svenske børsnoterte aksjer og inneholder Sveriges beste og mest stabile selskaper. De investerer langsiktig og verdi-orientert. Carnegie Sverigefond har eksistert i drøyt 30 år og er et aktivt forvaltet fond.

Bli med 10. mai kl. 12:00 – 12:45

Mattias Sjödin holder først et foredrag på 20-30 minutter og deretter blir det tid for spørsmål fra publikum. Han vil snakke om konkrete selskaper i Sverige men også hvordan han forvalter sitt svenske aksjefond, hva han ser etter og andre erfaringer.

Les mer om fondet Carnegie Sverige her >

Vi håper at du etter seminaret sitter igjen med mer kunnskap om:

  • Aksjer i Norden, Sverige denne gangen
  • Hvordan man velger ut aksjer, eller bygger en portefølje, litt slik som proffene
  • Hvilke sektorer og selskaper som er interessante i tiden som kommer

Digitalt seminar:

Vi bruker vår web-baserte applikasjon GoToWebinar som gjør at alle deltagere er anonyme for hverandre. Spørsmål som stilles er anonyme utad. Foredrag og spørsmål gjøres opptak av og deles senere. Først til mølla-prinsippet gjelder og vi har plass til 1.000 deltagere, gratis deltagelse.

«On the go»

Webinar-løsningen vi bruker er også veldig bra på mobil, slik at du kan se eller bare lytte inn mens du er på farten.

Klikk her for registrering og mottak av lenke >

Les også artikkel om samarbeidet >

Forbehold:

Merk at seminarets innhold ikke må ansees som personlige råd. Forvalteren vil også dele kunnskap og snakke om egne fond, naturlig nok, og noe av dette må ansees som markedsføring. Alfred Berg er en av Stiftelsen AksjeNorges viktige støttespillere for å sikre økt kunnskap om aksjer, fond og verdipapirmarkedet i den norske befolkningen.

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.