Ny bidragsyter til AksjeNorge – LINK Mobility Group ASA

AksjeNorge har gleden av å ønske LINK Mobility Group ASA (Ticker: LINK) velkommen som ny bidragsyter av stiftelsen.

LINK Mobility Group er en ledende leverandør av B2C mobile tjenester i Norden og Baltikum. Link hjelper bedrifter, offentlige virksomheter og organisasjoner med «mobilization of businisses», og leverer tjenester innen mobil kommunikasjon, betaling, databaseoppslag, CRM løsninger og andre tilknyttede tjenester.

Selskapet har 19 års erfaring fra bransjen, og tok skrittet mot børs i desember 2013 da de ble notert på Oslo Axess. Siden har LINK vært en av nykommerne på børs som har gitt best avkastning for sine aksjonærer gjennom oppkjøp og vekst i perioden.  Les mer om Link Mobility på deres egen nettside.

AksjeNorge arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet. Med økt krav til privat pensjonssparing, lav rente og mer fokus på avkastning på egne investeringer er god kunnskapsformidling om langsiktig aksjesparing og verdipapirmarkedet mer viktig enn noen gang. Det betyr mye for AksjeNorge at LINK ønsker å støtte stiftelsen i dette arbeidet.

(Foto: CFO Siw Ødegaard, LINK Mobility Group)