Video x 2: Om bærekraft og ESG

Mandag og tirsdag denne uken hadde vi lunsj-webinarer om bærekraft og ESG i samarbeid med DNB Asset Management og Holberg. Det er interessant å høre forvalternes noe ulike måter å investere på.

Se DNB Asset Management webinaret

Du hører bærekraftsanalytiker Laura Mc Tavish og forvalter Christian Rom.

Se Holberg-webinaret

Du hører Tormod Vågenes, investeringsdirektør og forvalter i Holberg

Se flere webinarer her >

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.