Dagens grafer

Dette er dagens grafer fra AksjeNorge, som vist på TV2 sitt fredagspanel. Vi stiller jevnlig opp i mediene som en del av allmennopplysningsarbeidet vårt. Under er et oversikt over våre faste oppdrag, men utover dette stiller vi gjerne opp når det er relevant.

 

TV2 Ukedager 09:30

På Tv2 Nyhetskanalen stiller AksjeNorge fast opp på 2-3 av sendingene, direkte med en børsoppdatering.

Fredagspanelet TV2

Hver fredag samles et lite finans/børspanel fra Nordnet, Holberg og AksjeNorge på Tv2 Nyhetskanalen og diskuterer ukens siste børshendelser. Sees hver fredag direkte kl 10:30 – og ofte i reprise senere. Holberg deler sendingene på sine nettsider. Ofte er de lengre ned på www.holberg.no.

 

Se flere av sakene vi har vært omtalt i på vår samleside for media >

 

Pressekontakt

Jobber du som journalist og ønsker komme i kontakt med oss? Ring daglig leder Kristin Skaug på 415 77 351 eller send e-post til kristin.skaug@aksjenorge.no