14 desember, 2020 11:00 - 11:45

Gjennom flere ti-år har vi sett at interessen for miljø og klima har svingt i takt med verdensøkonomien. Men korona-krisen har så langt vist seg å få enda større fokus på helse, miljø og bærekraft.

Laura McTavish og Christian Rom

Men hva er grønt og hva er bærekraft? Og hvordan kan vi investere enkelt i dette? I dagens webinar møter vi DNB-fondenes bærekraftsanalytiker og forvalter av deres grønne fond DNB Miljøinvest. De vil snakke om bærekraft og konkrete selskaper som utmerker seg:

  • Laura McTavish, bærekraftsanalytiker
  • Christian Rom , fondsforvalter for DNB Miljøinvest

Meld deg på webinaret mandag 14. desember kl 11:00:

Påmelding her >

Seminaret varer i 30-40 minutter. Det blir mulig å stille spørsmål. Og det gjøres opptak av webinaret som deles senere samme dag. De som deltar får derimot muligheten til å sende inn spørsmål. Du trenger ikke melde deg på for å se opptaket senere. Se tidligere opptak her >

Forøvrig anbefales å følge DNBs podcast UTBYTTE  (apple podkaster, spotify og på dnb.no) for markedsoppdateringer og kunnskapsdeling.
Du får full oversikt over alle DNBs fond her >

Husk å melde deg på! Vel møtt!

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.