8 desember, 2020 11:00- 11:40

Med covid-19 endret vi både måten vi jobber på og vi bruker andre tjenester enn vi gjorde. Men hvilke selskaper er mest fremtidsrettede? Bli med på lunsj-webinar med forvalteren av DNB Distruptive Opportunities og aksjesjefen i DNB-fondene.

Audun Wickstrand Iversen forvalter av aksjefondet DNB Disruptive Oportunities og hand deler innsikt i hvordan han investerer i aksjer rigget for en verden i stor endring. Fondet hans startet opp i våres og har gitt fondssparerne en formidabel avkastning så langt, men kan det fortsette?

Vi hører også Knut Hellandsvik som er aksjesjef i DNB Asset Management (fondsselskapet) som har flere syn på aksjemarkedet. Det er duket for en interessant lunsj! Kristin Skaug fra AksjeNorge holder i trådene.

Bli med på webinar i lunsjen.

Meld deg på her >

Webinaret varer i 30-40 minutter. Og det gjøres opptak av webinaret som deles senere samme dag. De som deltar får derimot muligheten til å sende inn spørsmål. Du trenger ikke melde deg på for å se opptaket senere. Se tidligere opptak her >

Forøvrig anbefales å følge DNBs podcast UTBYTTE  (apple podkaster, spotify og på dnb.no) for markedsoppdateringer og kunnskapsdeling.
Du får full oversikt over alle DNBs fond her >

Vel møtt!

 

Audun Wickstrand Iversen. fondsforvalter 

Knut Hellandsvik som er aksjesjef i DNB Asset Management

Kristin Skaug, daglig leder i AksjeNorge

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.