9 november, 2022 11:45 - 12:45

I samarbeid med Carnegie Fonder inviterer vi til webinar der du hører mer om hvordan du kan investerer i selskaper som ikke er på børs, gjennom private equity og da spesielt fond som investerer i dette.

 

Forvalter Tom Berggren har mer enn 20 års erfaring fra Private Equity (PE) og forvalter i dag Carnegie Fonders eget PE-fond.

For mange er investeringer i PE relativt vanskelig å få tilgang til, men gjennom fond er det åpent for alle.

Tom Berggren fra Carnegie Fonder vil i denne presentasjonen dele innsikt om hva som menes med Private Equity, hvordan han og teamet jobber med å finne sine kandidater og ikke minst hvordan dette markedet er i forhold til investeringer på børs. Det blir et kort foredrag med mye læring, og etter foredraget legges det opp til at det du og de andre i det digitale publikumet kan stille deres spørsmål (anonymt).

Det gjøres opptak av eventet, men det anbefales å delta live for best opplevelse. Da får du også muligheten til å få svar på dine spørsmål.

Se opptak her >

Webinaret foregår i normal lunsj tid og du kan følge med på pc., nettbrett eller mobil. Du kan til og med slå på lyden på mobilen og gå deg en tur og lytte inn.

Velkommen!

Forbehold

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. DNB er en av AksjeNorges mange støttespillere og samarbeidspartnere, i arbeidet med å øke kunnskapen om aksjer og verdipapirmarkedet.

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.