11 desember, 2020 11:00 - 11:45

Vi får besøk av sjømat-ekspert og kundeansvarlig Hogne Tyssøy fra Holbergfondene. Han vil snakke om sjømatens utvikling og fremtid i et norsk perspektiv.

Hogne Tyssøy har mer en 35 års erfaring fra finansbransjen som aksjemegler, forvalter, investor, grunder m.m. Faktisk var han med på å starte opp Holbergfondene i år 2000. Flere er kjent med har fra kommentarer på TV2 Nyhetskanalen.

Da vi spurte om hva han ønsket å dele av innsikt, var svaret tydelig: Sjømatens utvikling og fremtid fra et norsk perspektiv. Da blir det fokus på laks, ørret, torsk, villfangst, akvakultur, pelagisk,  landbasert kontra oppdrett i sjø,  men også litt om det som skjer internasjonalt med markeder, andre fiskeslag (Pangasius, Tilapia, Tunfisk, Reke, kreps, hummer og krabbe ++). Muligheter og  trusler i tiden som kommer (Handelshindringer, politikk, aktivisme, bærekraft mm.) Vi kunne nok holdt på et par timer, men forsøker begrense det til en lunsj, ca 30 minutter inklusive spørsmål.

Meld deg på her >

Vi må samtidig minne om at Holbergfondene er kjente for sine Holberggrafer som ser med et skråblikk på finansmarkedene. Du kan selv abonnere på disse på mail. Se her >

Som enhver av fondsforvalterene vi har med på våre webinarer, kommer vi ikke utenom å dele innsikt om Holberg Triton, deres sjømatfond og selskaper de der er investert i som f.eks. Mowi, Lerøy/Austevoll,  Vinh Hoan, Bakkafrost, Oceana, Maruha Nichiro, Thai Union, med flere. Som du ser er det mye å snakke om. Meld deg på i dag!

Webinaret er et seminar som foregår på nett. Vi holder på i ca 30 minutter, akkurat passe for en lunsj med kortreist sjømat. Du kan stille spørsmål underveis i webinaret. Det vil bli tatt opptak av webinaret og det vil deles på våre nettsider. Tidligere opptak finner du her >

I tillegg til Tyssøy stiller Kristin Skaug, daglig leder i Stiftelsen AksjeNorge.

Har du hørt om Holberg-grafene ?

Hver fredag sender de mail til flere tusen nordmenn som ønsker deres temperatur-målinger på markedet, ofte med litt snert.
Sjekk de siste Holberg-grafene her >

Vel møtt! Husk å melde deg på!

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. AksjeNorge gir ikke personlige råd om skatt og investeringer. Du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger og må ikke ansees som personlige råd. Vi håper allikevel at våre artikler og webinarer er til nytte.